share

Gefermenteerde producten als basis van je gezonde keuzes

Dagelijks zijn er vele keuzes die we maken om voor onze gezondheid te kiezen. Maar maken we wel altijd de juiste? Het merk Aard’g heeft verschillende producten ontwikkelt die op basis van fermentatie zijn gemaakt. Door hun specifiek ontwikkelde proces zijn deze dranken volledig suikervrij en vol gisten en bacteriën die bijdrage aan jouw darmgezondheid.

Daarnaast zet Aard’g zich in voor een mooiere, duurzamere, en vooral gezondere wereld. Achter Aard’g staan Max en Zeger, de bevlogen oprichters. Ontdek hoe Aard’g de normen van gezondheid en duurzaamheid opnieuw definieert, met fermentatie als een essentieel onderdeel van een gezond voedingspatroon.

De producten: verfrissend, voedzaam en gefermenteerd

1. Kombucha Original: een unieke kombucha zonder koolzuur en suiker. Daardoor is het verfrissend en bevat het geen ongewenste voedingsstoffen. Aard’g ziet dat een dagelijks glas bijdraagt aan de spijsvertering en de drang naar zoetigheid verminderd.

2. Waterkefir Original: ook als het om waterkefir gaat, doet Aard’g geen concessies aan kwaliteit. Wat deze kefir onderscheidt, is de verlengde fermentatieduur van 3 tot 6 maanden. De waterkefir draagt daardoor optimaal bij aan een gezonde darmflora.

3. Probiotica Ampullen: voor wie op zoek is naar een dagelijkse dosis probiotica, zijn de probiotica ampullen een geschenk uit de natuur. Elke ampul fermenteert maar liefst 6 maanden en bevat 5 verschillende bacteriestammen die je spijsvertering en darmflora ondersteunen.

4. Suikervrije Frisdrank: de frisdranken zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Ze zijn van nature bruisend, volledig suikervrij en vrij van kunstmatige toevoegingen. Probeer de Bloem Kombucha, Citroen Kombucha, of de Gember Limonade voor een smaakexplosie waar je blij van wordt.

Duurzaamheid: de kernwaarden van Aard’g

Bij Aard’g draait alles om duurzaamheid. Dit is de rode draad die door al hun activiteiten loopt:

Biologisch: Aard’g gelooft in de kracht van natuurlijke processen en daarom zijn alle producten biologisch geproduceerd. Gezondheid begint in de aarde, en dat weerspiegelt zich in hun producten.

Samenwerkingen met sociale werkplaatsen: Aard’g gaat verder dan alleen het produceren van gezonde drankjes. Ze werken samen met sociale werkplaatsen om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Zo dragen ze bij aan sociale verandering en inclusiviteit.

Gezonde klanten: de klanten van Aard’g zijn niet alleen tevreden, ze zijn enthousiast. Ze kiezen voor Aard’g vanuit een gezondheidsperspectief en getuigen van de voordelen die ze ervaren. Het gaat niet alleen om wat je drinkt, maar om hoe je je voelt.

Probeer hun Starter Box

Wil je alles ontdekken wat Aard’g te bieden heeft? Kies dan voor de Starter Box, een introductiepakket met al hun producten. Hiermee proef je de diversiteit van Aard’g en ontdek je hoe de drankjes je dorst kunnen lessen, je gezondheid kunnen ondersteunen en tegelijkertijd bijdragen aan een gezondere planeet.

Klik hier om de Starter Box te bestellen

Met de code: Gaby5 ontvang je €5,- korting op je bestelling

Met Aard’g maak je niet alleen een keuze voor je eigen welzijn, maar draag je ook bij aan een wereld die mooier, duurzamer, en vooral gezonder is. Bestel vandaag nog en begin je reis naar een gezondere levensstijl met Aard’g! Wees Aard’g voor jezelf, voor anderen, en voor de wereld om je heen. Bij Aard’g gaat het niet alleen om wat je drinkt, maar ook om de positieve impact die je maakt. Kies voor Aard’g en proef het verschil!

*deze blog kan affiliate links bevatten. Hiermee ontvang jij korting op je bestelling en ontvang ik een percentage via jouw aankoop. Hiermee ondersteun je de werkzaamheden van Praktijk Gaby van Waaij.

Laat gerust een bericht achter!

Laat gerust een bericht achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *