Uit eigen interesse, maar ook omdat ik op die manier de kwaliteit van mijn praktijk en dus van ook jouw traject te kunnen blijven waarborgen.

Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging CAT is er ook de mogelijkheid om vergoedingen aan te vragen via de zorgverzekeringen. Voor meer informatie daarover vind je hier.


Heb jij last van gezondheidsklachten en ben jij op zoek naar antwoorden? Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Dit doe ik doormiddel van een uitgebreid intake gesprekken en eventueel aanvullend laboratoria onderzoek. 

Alle antwoorden vielen voor mij op mijn plek toen ik vervolgens de opleiding tot orthomoleculair therapeut ging doen. En sindsdien is het echt mijn passie en missie geworden om hier zoveel mogelijk mensen mee te helpen. Omdat ik uit eigen ervaring weet dat hier de oplossing ligt. Mijn doel is om anderen te onderwijzen over hoe hun lichaam werkt en hoe je klachten kunt verhelpen en voorkomen doormiddel van voeding en leefstijl. 

Na mijn opleiding heb ik nog diverse nascholingen gevolgd om mij verder te verdiepen in hoe ons lichaam werkt. En met plezier blijf ik mij ook continu verdiepen in verdere ontwikkelingen en inzichten door middel van cursussen en lezingen.

Lees hier verder

1 Kor. 6:19

"Of weet u niet dat uw lichaam een tempel is ..." 


Het Griekse woord orthomoleculair betekent juist, recht of gezond wat de moleculen betreft. Deze vorm van therapie gaat ervan uit dat voeding, gezondheid en ziekte nauw met elkaar verbonden zijn. 
Het streven hierin is dan ook om met voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Dit is van belang om alle processen in het lichaam optimaal hun werk te kunnen laten doen om in goede conditie te blijven.  
Wanneer er tekorten ontstaan van bepaalde vitaminen, mineralen en sporenelementen, kunnen er diverse biochemische processen in ons lichaam en geest verstoord raken. Hierdoor kunnen klachten en ziekten ontstaan. Door het aanpassen van het voedingspatroon en met de inzet van voedingssupplementen kunnen klachten aangepakt worden en valt gezondheidswinst te behalen.

Wat is Orthomoleculaire therapie?

neem contact op

Boek een gratis kennismakingsgesprek

contact

verzenden

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Gratis

Dankjewel! Ik heb je bericht ontvangen en zal proberen om binnen 48 uur contact op te nemen.

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Gratis