Uit eigen interesse, maar ook omdat ik op die manier de kwaliteit van mijn praktijk en dus van ook jouw traject kan blijven waarborgen.

Doordat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging MBOG is er ook de mogelijkheid om vergoedingen aan te vragen via de zorgverzekeringen. Klik hier voor meer informatie.


Heb jij last van gezondheidsklachten en ben jij op zoek naar antwoorden? Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klacht. Dit doe ik doormiddel van een uitgebreid intake gesprek en aanvullend laboratoria onderzoek. 

Alle antwoorden vielen voor mij op mijn plek toen ik vervolgens de opleiding tot orthomoleculair therapeut ging doen. En sindsdien is het echt mijn passie en missie geworden om hier zoveel mogelijk mensen mee te helpen. Omdat ik uit eigen ervaring weet dat hier de oplossing ligt. Mijn doel is om anderen te onderwijzen over hoe hun lichaam werkt en hoe je klachten kunt verhelpen en voorkomen doormiddel van voeding en leefstijl. 

Na mijn opleiding heb ik nog diverse nascholingen gevolgd om mij verder te verdiepen in hoe ons lichaam werkt. En met plezier blijf ik mij ook continu verdiepen in verdere ontwikkelingen en inzichten door middel van cursussen en lezingen.

Lees hier verder

mijn verhaal

NAAR DE BLOG

GA NAAR 

The latest  information 

Benieuwd naar de nieuwste inspiratie en informatie op de blog? 

Je doet jezelf te kort om het niet te proberen. Het heeft zoveel invloed op zowel je fysieke als mentale /hormonale gezondheid. 

-bianca

Testimonal

Het Griekse woord orthomoleculair betekent juist, recht of gezond wat de moleculen betreft. Deze vorm van therapie gaat ervan uit dat voeding, gezondheid en ziekte nauw met elkaar verbonden zijn. 
Het streven hierin is dan ook om met voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Dit is van belang om alle processen in het lichaam optimaal hun werk te kunnen laten doen om in goede conditie te blijven.  
Wanneer er tekorten ontstaan van bepaalde vitaminen, mineralen en sporenelementen, kunnen er diverse biochemische processen in ons lichaam en geest verstoord raken. Hierdoor kunnen klachten en ziekten ontstaan. Door het aanpassen van het voedingspatroon en met de inzet van voedingssupplementen kunnen klachten aangepakt worden en valt gezondheidswinst te behalen.

Wat is Orthomoleculaire therapie?

vertel mij meer

Gaby maakt deze omslag werkbaar en behapbaar. Het vraagt best wel iets om je voedingspatroon om te gooien, Gaby dacht praktisch mee en gaf fijne tips voor recepten en ideeën. Tussen de consulten door is Gaby beschikbaar voor vragen, wat heel fijn is.
Support is fijn om te hebben, ook als het om je gezondheid gaat. En in Gaby heb je een professionele supporter die je met liefde en veel kennis ondersteund naar een gezond en fit lijf. - Petra

"Gaby is een professionele supporter"

testimonials

Klik hier

contact

verzenden

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Gratis

Dankjewel! Ik heb je bericht ontvangen en zal proberen om binnen 48 uur contact op te nemen.

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Gratis