Heb jij langdurige klachten waar jij geen antwoord op kan vinden? Dan is dit traject iets voor jou. Samen gaan wij op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en pakken deze aan doormiddel van dit circa 6 maanden durende traject waarin ik jou intensief begeleid.

Orthomoleculair
Gezondheidstraject online

twee

Heb jij het idee dat je reageert op bepaalde voedingsmiddelen, vermoeidheid, allergie-klachten of ben jij in verwachting en wil je hier graag een goede ondersteuning in of wil jij bepaalde waardes gemeten hebben? Dan zijn één van deze pakketten iets voor jou. 

orthomoleculair online advies pakketten 

een

Je doet jezelf te kort om het niet te proberen. Het heeft zoveel invloed op zowel je fysieke als mentale /hormonale gezondheid. 

-bianca

Testimonal


Met een passie voor gezondheid en natuur is het mijn missie om meer mensen te laten zien dat voeding vóór je lichaam kan werken in plaats van tegen te werken. Ik zie mijn lichaam als een tempel gekregen van God en ik zie zoveel antwoorden op onze gezondheidsproblemen in de natuur gekregen van Hem. Het is belangrijk om alle processen binnen ons lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen door het de nutriënten te geven wat het hiervoor nodig heeft. 
Door het te voeden met wat ons lichaam nodig heeft zet je het zelfherstellend vermogen aan.
Dat is ook het doel wat ik heb binnen mijn praktijk, je lichaam zien als een tempel en het voeden met wat het nodig heeft om het zelf herstellend vermogen aan te zetten!

BEN JIJ KLAAR VOOR VERANDING DOOR TE GAAN VOEREN, OP BASIS VAN WAT JOUW LICHAAM NODIG HEEFT?

Consult

Na 7 jaar met onregelmatige klachten voor het eerst de oorzaak weten aan te pakken

op korte termijn al meer rust in mijn hoofd en lijf

Er ging een wereld voor mij open, ik zit veel beter in mijn vel

Ik loop al zeven jaar met onregelmatige klachten van mijn darmen. Ik ben hiervoor bij verschillende zorgverleners geweest, maar iedereen zocht naar een manier om de symptomen aan te pakken. Nu voor het eerst heb ik samen met Gaby diepgang gevonden in deze symptomen en de oorzaak hiervan weten aan te pakken. Op deze manier heb ik structureel een verandering in mijn klachten kunnen realiseren, waardoor ik vrijwel geen buikpijn meer ervaar. Ik zou een ieder adviseren een traject in te gaan om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en die aan te pakken. Het is pittig je darmen helemaal tot rust te brengen, maar gezien het ‘de wortels van het lichaam zijn’ is dit wel de start. 
- Sanne

Ik kijk met een goed gevoel terug op ons traject. Je luistert goed naar mij en mijn klachten, en ik vind je een professioneel en empatisch. Ik had op korte termijn al verbeteringen als rust in mijn hoofd en lijf, al iets meer energie en mijn buik voelde al snel rustiger aan. 
- Bianca

Bij Gaby ben ik terecht gekomen via via omdat ik mijn jodium geprikt wilde hebben. Ik heb al jaren last van schildklierproblemen en werd door een ander gewezen op de orthomoleculaire werkwijze. Er ging een wereld voor mij open. Met Gaby een paar onderzoeken gedaan en aan de hand daarvan aan de slag met mijn voedingspatroon. Wat een verschil merk ik al na 3 maanden. Zo fijn. Ik zit veel beter in mijn vel.
- Petra

Testimonials

Boek hier

Boek een gratis kennismakingsgesprek

contact

verzenden

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Gratis

Dankjewel! Ik heb je bericht ontvangen en zal proberen om binnen 48 uur contact op te nemen.

BOEK EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Gratis

Hoeveel consulten zijn er totaal nodig?

Dit is per persoon verschillend. Om deze reden werk ik graag met trajecten op maat zodat we af kunnen stemmen wat jij op dat moment nodig hebt. Gemiddeld spreken we iedere 4-6 weken af om de voortgang te bespreken en voor de volgende stap te maken in het behandelplan. Het is per persoon en klacht afhankelijk wat de totale duur zal zijn. Mijn ervaring is dat er vaak 6-12 maanden nodig is voor het volledige herstel bij langdurige klachten. 

Worden de consulten vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Als je aanvullend verzekerd bent kan het zijn dat je zorgverzekeraar een deel vergoed van de consulten. Dit geldt niet voor alle verzekeraars. Mijn advies is om dit van tevoren uit te zoeken. Dit kun je het beste doen door contact op te nemen met je huidige verzekeraar en na te vragen of er vergoeding is voor Orthomoleculaire therapie aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG.

Hoe kan ik betalen? 

Na ieder consult krijg je van mij een factuur opgestuurd per mail. Deze dien je eerst zelf te betalen en daarna in te dienen bij je verzekeraar mocht je in aanmerking komen voor een vergoeding. 

Hoelang duurt gemiddeld een consult?

Een intake-gesprek duurt gemiddeld zo'n 60 minuten directe tijd en 30 minuten indirecte tijd om mij voor te kunnen bereiden op het consult. De vervolg consulten duren gemiddeld 45-60 minuten. Bij het bespreken van een laboratoria uitslag kan het zijn dat wij wat langer de tijd nodig hebben. Ook hier geldt een directe en een indirecte tijd voor het consult. 

Zijn de consulten op locatie of online?

De consulten zijn altijd online via videobellen zodat we elkaar kunnen zien en spreken. Dit scheelt je eventuele reistijd en kun je direct aan de slag met de adviezen. Het videobellen is via een beveiligd programma zodat het voldoet aan de avg-wetgeving. De link hiervoor ontvang je per mail met de afspraak bevestiging. 

Adviseer je ook supplementen?

Ja, je krijgt van mij aan de hand van onderzoek uitslagen en een uitgebreid intake een op maat gemaakt advies over supplementen. Dit is nodig om het beste resultaat te behalen voor het herstel van gezondheidsklachten. Voeding staat hier centraal als basis uitgangspunt. Maar de ervaring is dat met voeding alleen niet het optimale resultaat behaald kan worden. Wel beperk ik mij tot zo min mogelijk gebruik van suppletie en gaat de voorkeur uit om dit zoveel mogelijk uit de voeding te halen. 

Korte vragen stellen

Korte vragen die ik met ja of nee kan beantwoorden kun je gratis stellen via de mail/whatsapp. Vragen die meer aandacht nodig hebben beantwoord ik graag binnen het consult, omdat deze meer tijd en aandacht vragen. Schrijf eventuele vragen op zodat je binnen het consult geen vragen vergeet te stellen. Het is altijd mogelijk om een consult in overleg naar een eerder tijdstip te verzetten als dit prettiger is. 

Wordt het laboratoria onderzoek vergoed?

Nee, het onderzoek wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Om deze reden probeer ik waar het kan de onderzoeken via de huisarts te laten doen. Waar dit niet lukt adviseer ik de onderzoeken via de particuliere laboratoria's waar ik mee samenwerk. Vaak kunnen we hier meerdere onderzoeken laten doen zodat we meer informatie kunnen verkrijgen. Dit gaat altijd in overleg. 

Veel gestelde vragen

info